Greckie Przysmaki
Logotyp Uni Europejskiej
Nabiał sery i jogurty / Producent: Stathori

Ser Petroto w zalewie 265g

(0 opinii)

Ser Petroto w zalewie

31,99 zł
Sprawdź historię ceny
Dostępne wkrótce

Opis

Produkt greckiProdukt 100% naturalnyProdukt bez konserwantówProdukt bez dodatku eProdukt bez dodatku cukruBez GMOProdukt w plastikowym opakowaniu

PETROTO to biały ser solankowy, produkowany z lokalnego, świeżego, pasteryzowanego mleka koziego z niewielkim dodatkiem mleka owczego bez żadnych dodatków i konserwantów. Jest to twardy ser z niewielką ilością tłuszczów i niską zawartością soli, rozpoznasz go po worku do odcedzania sera. Nasza troskliwa opieka i specjalne metody produkcji nadają temu produktowi bogaty smak, a przede wszystkim wartości odżywcze. Jest to ser, który spełnia współczesne wymogi zdrowej diety, a jednocześnie jest częścią naszych ostatnich tradycji.

Co to są sery rzemieślnicze?

Sery rzemieślnicze to sery, które są produkowane przez rzemieślników serowych, zazwyczaj w małych ilościach i według tradycyjnych receptur. Sery rzemieślnicze są wytwarzane z naturalnych składników, bez użycia sztucznych dodatków, i ręcznie formowane i pakowane. Dzięki temu są bardzo smaczne i aromatyczne, a także zawierają cenne składniki odżywcze. Sery rzemieślnicze są dostępne w wielu odmianach, różniących się smakiem, zapachem i konsystencją, w zależności od rodzaju mleka, z jakiego są produkowane i metod wytwarzania.

Dlaczego warto kupić sery rzemieślnicze?

Kupowanie serów rzemieślniczych ma wiele korzyści.

Po pierwsze, są one wytwarzane z naturalnych składników, bez użycia sztucznych dodatków, dzięki czemu są bardziej zdrowe i smaczne.

Po drugie, są produkowane przez rzemieślników serowych, którzy dbają o jakość i smak sera, co sprawia, że są one bardzo aromatyczne i wyraziste.

Po trzecie, sery rzemieślnicze są dostępne w wielu różnych odmianach, co pozwala na poznanie różnorodnych smaków i aromatów.

Po czwarte, kupując sery rzemieślnicze, wspierasz lokalnych producentów i dbasz o zrównoważony rozwój gospodarczy. Warto więc rozważyć zakup serów rzemieślniczych, aby cieszyć się ich smakiem i jakości

Biały ser solankowy produkowany z mleka koziego 95% i owczego 5%. Tłuszcz w suchej masie 43%, maksymalna zawartość wody 56%.

Czy ten opis był pomocny?

Szczegóły

Waga
265 g
Opakowanie
Plastikowe
W zalewie
W zalewie
Region pochodzenia
Chalkidiki
Rodzaj sera
Mieszany
Typ sera
Twardy
Kod produktu
SER-PET-STA-265-ZAL
Producent
Stathori

Opinie

5
04
03
02
01
0

Więcej z "Nabiał sery i jogurty"

Ser Graviera z Naxos 3KG
Ser Kefalotiri z Naxos 3 kg
Ser Halloumi 800g
Ser Halloumi 180 g
Ser Kozi Tempi BIO w zalewie 400 g
Zgłoś problem