Greckie Przysmaki
Logotyp Uni Europejskiej
Filtruj według
Kategorie
Cena
-
Dostępność
Stan:
Opakowanie
Region pochodzenia
Marka
Waga
Dopasowano 10 produktów z kategorii Greckie bakalie i orzechy
Pistacje niesolone bez skorupek
Pistacje niesolone
Pakiet
2+1 Figi z Kalamaty 1 KG
Figi z Kalamaty 1 KG
Figi z Kalamaty 500 g
Migdały całe prażone solone
Migdały całe niesolone nieprażone
Pistacje prażone solone
Figi suszone w syropie 410g
Figi suszone w syropie 410g
(0)
6,99 zł
Dostępne wkrótce
Pokazano 1-10 z 10 pozycji

W naszym sklepie internetowym znajdziesz największy wybór śródziemnomorskich bakalii i orzechów. Kupisz online bakalie, orzechy takie jak pistacje solone, pistacje niesolone, migdały prażone solone, migdały prażone nie solone, migdały blanszowane oraz całą gamę innych greckich orzechów i bakalii na wagę. Greckie bakalie to naturalna, zdrowa, smaczna i pożywna przekąska. Od wieków przez greków uważana jako naturalne słodycze. Bakalie są idealnym dodatkiem do ciast i potraw na polskim stole.

Nasz sklep internetowy prowadzi również sprzedaż hurtową bakalii oraz orzechów śródziemnomorskich w małych i dużych ilościach paletowych. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu.

Greckie pistacje są uznawane za jedne z najlepszych na świecie. Posiadają pełne wartości odżywcze oraz niską kaloryczność. Pistacje to nie tylko świetna przekąska ale również naturalne źródło witamin i minerałów. Wystarczy już garść, aby zapewnić organizmowi porcję cennych składników. Śródziemnomorskie pistacje to również źródło naturalnej luteiny, która zapobiega utracie wzroku. Wykazano również, skuteczne działania antynowotworowe, zmniejszają ryzyko pojawienia się guzów w organizmie. Zawarty w nich błonnik wpływa korzystnie na pracę jelit i pomaga też w utrzymaniu właściwej masy ciała. Pistacje pozytywnie wpływają na procesy starzenia się organizmu, skutecznie je minimalizując.

Migdałowiec jest rośliną uprawianą głównie w basenie morza śródziemnego. Owoce tej rośliny mają szerokie zastosowanie. Często używane jako dodatek do ciast i deserów, do produkcji mleka migdałowego, produkcji marcepanu, tłoczenia oleju migdałowego a w kosmetyce używany jako składnik balsamów i kremów. Greckie migdały to przede wszystkim bogate źródło witaminy E, B2, źródło miedzi, manganu, cynku, fosforu i potasu.

Zgłoś problem
Ta witryna używa plików cookie. Kontynuując jej przeglądanie, wyrażasz zgodę na używanie przez nas tych plików. Polityka prywatności