







Delikatny ser Feta z owczego mleka z dodatkiem kultur kwasu mlekowego.
Feta znajduję się w opakowaniu z zalewą która pozwala serowi zachować świeżość przez długi czas.
Waga netto: 2kg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Delikatny ser Feta z owczego mleka który dzięki dodatkowi kultur kwasu mlekowego jest bardziej miękki w porównaniu do tradycyjnej fety.
Składniki: Pasteryzowane mleko owcze, sól, kultury kwasu mlekowego, podpuszczka
Tłuszcz w suchej masie min 43%
Wilgotność maksymalna 56%
Kraj pochodzenia mleka: Grecja
Wartość odżywcza w 100g produktu:
| Energia | 1103kj / 266kcal |
| Tłuszcz | 22g |
| w tym nasycony | 15,4g |
| Węglowodany | 0g |
| w tym cukier | 0g |
| Białko | 16,9g |
| Sól | 2g |

