Grecki producent serów rzemieślniczych.
Historia zaczyna się w 1937 roku, kiedy nasza rodzina zaczęła produkować sery i jogurty z mlekiem z naszego gospodarstwa, aby poczęstować gości naszej tawerny w Markopoulo. W latach 60. utworzyliśmy nasze zakłady serowarskie i mleczarskie na tym samym obszarze, przechodząc od małej produkcji mleczarskiej do zintegrowanego, ustrukturyzowanego procesu produkcyjnego, zachowującego do dziś kluczowe elementy tradycyjne.
Opierając się na dziedzictwie naszej rodziny, podzielamy tę samą wizję tworzenia ekskluzywnych produktów; z nieustannym naciskiem na jakość, zbieramy mleko z wybranych małych greckich gospodarstw i produkujemy sery, jogurty, puddingi ryżowe i inne nabiały. Obecnie nasza produkcja sera i nabiału zaopatruje naszą sieć siedmiu sklepów detalicznych, w których można zaopatrywać się i degustować nasze sery i nabiał, a także produkty greckich rzemieślników, którzy przez lata stali się naszymi zaufanymi partnerami.