Greckie Przysmaki
Logotyp Uni Europejskiej
Filtruj według
Dopasowano 17 produktów z kategorii North Evia
Filety z Sardeli anchois w oleju 2kg
Filety z wędzonego śledzia w oleju 2kg
Filety z wędzonego śledzia w oleju 2kg
(0)
184,99 zł
Dostępne wkrótce
Filety z wędzonej Makreli w oleju 2kg
Krewetki w oleju 2 kg
Makrela w Soli morskiej 5,5kg
Makrela w Soli morskiej 5,5kg
(0)
224,99 zł
Dostępne wkrótce
Super promocja!
Marynowane filety z Sardeli anchois w oleju 200 g
Małże Wędzone w oleju 1,8g
Mix owoców morza do Ouzo 1,8kg
Mix owoców morza do Ouzo 1,8kg
(0)
139,99 zł
Dostępne wkrótce
Ośmiornice w oleju 1,8 kg
Pasta z ikry Dorsza Taramas 2kg
Sardela w Soli morskiej 1kg
Sardela w Soli morskiej 1kg
(0)
63,99 zł
Dostępne wkrótce
Super promocja!
-30%
Sardela w Soli morskiej 2,5kg
Sardela w Soli morskiej 2,5kg
(0)
135,99 zł95,19 zł
Ostatnie sztuki w magazynie
Sardynki w Soli morskiej 1kg
Sardynki w Soli morskiej 1kg
(1)
58,99 zł
Dostępne wkrótce
-30%
Sardynki w Soli morskiej 2,5kg
Sardynki w Soli morskiej 2,5kg
(0)
115,00 zł80,50 zł
Dostępne wkrótce
Tuńczyk w plastrach w oleju 2kg
Tuńczyk w plastrach w oleju 2kg
(0)
221,99 zł
Dostępne wkrótce
Pokazano 1-17 z 17 pozycji

Przysmaki rybne "North Evia" o niepowtarzalnym smaku i najwyższej jakości są eksportowane do kilku krajów.

Obecnie asortyment produktów jest rozszerzony i obejmuje różnorodne ryby wędzone lub niewędzone, takie jak sardele, sardynki, tuńczyk, makrela, śledź, owoce morza itp. konserwowane w soli morskiej lub w oleju słonecznikowym.

Kilka słów o marce "North Evia"

W 1966 roku Athanasios Filaretos założył małą firmę we wsi Asminio, w regionie North Evia w Grecji. Wybierał tam najlepsze lokalne łowiska i z niezwykłą starannością, pasją i wiedzą peklował ryby w soli morskiej, produkując swoje słynne sardele i sardynki konserwowane w soli morskiej.

Obecnie Stathis i Dimitris, jego dzieci, podążając za głęboką wiedzą i troską ojca, kontynuują produkcję tych samych produktów najwyższej jakości, nagradzanych za smak i opakowanie.

"North Evia" swój wielki sukces i sławę zawdzięcza:

  • Wysokiej jakości ryb pozyskanych z wyjątkowo czystego morza.
  • Rodzinnemu know-how i tradycyjnym starym przepisom przygotowywania potraw
  • nowych praktyk produkcyjnych połączonych z nowoczesnymi urządzeniami
  • stałej wysokiej jakości osiągniętej zgodnie z międzynarodowymi standardami ISO 9001 i ISO 22000 (HACCP).
Zgłoś problem