Greckie Przysmaki
Logotyp Uni Europejskiej
Oliwa z oliwek / Producent: Koronida

Oliwa Koronida Extra Virgin Monovariety 0.2% Limited Edition Premium Quality

(5 opinie)

ZBIÓR GRUDZIEŃ 2021

Wioska produkcyjna: Chomatero - N.Koroni 24 004- wysokość 150m n.p.m. "Tylko to co najlepsze, jest tego warte...!!!"

Produkt z Grecji. Butelkowanie w ciągu 2 godzin od zbioru. Jakość Premium. Edycja limitowana.

69,00 zł

Szczegóły

Kwasowość
0,2%
Pojemność
500 ml
Opakowanie
Szklane
Region pochodzenia
Półwysep Peloponez
Certyfikat BIO
Nie
Typ Oliwy
Extra Virgin
Stan
Nowy
Kod produktu
OLI-MON-KOR-500-PRE-QUA
Producent
Koronida

Opis

Produkt greckiProdukt o kwasowości do 0.3%Produkt 100% naturalnyProdukt wegańskiBez GMOProdukt w szklanym opakowaniu

Hellenic Organic Food boxes only extra virgin olive oils single variety after a thorough control in the field and careful selection of the fruit with strict quality criteria. Our saying "only the best is worth it "makes us look for small improvements in every step of the process. It fills us with confidence every day to walk in our history, improving practices of the past, and at the same time following the current data. Trying to innovate and offer new products to the market. The Experience of so many years from generation to generation and the origin of our ancestors from the Land, Famous small village in the heart of Koroni province, with a special microclimate that marries the sea breeze, the breeze of the mountains around it, and the great sunshine, has as a result to produce the best olive oil in the world. This prompted us to put in a nice dark bottle, uvag, the raw olive oil, within two hours  after picking, as soon as it comes out of the spacer, to trap as much aroma and flavor as we can in a bottle.

Region pochodzenia: Peloponez

Czy ten opis był pomocny?

Opinie

5.0/5
(5 opinie)
5
54
03
02
01
0
Agnieszka Kozera
- 08.11.2021, 20:23

Polecam :)))

Oliwa, która nie piecze w gardło i ma łagodny smak :)))

Wiktor Z
- 06.04.2021, 12:49

Oliwa z górnej półki

Taką oliwę chce się pić, jeść i dodawać do wszystkiego. Absolutnie nie nadaje się do smażenia - a to tylko dlatego, że jest to profanacja tak wyśmienitej oliwy.

Wiktoria W
- 17.12.2020, 15:13

WOOOOW

Jednak czas w jakim przetwarzane są oliwki na oliwę ma duuuuże znaczenie. Tutaj można to poczuć najlepiej! Pierwsze wrażenie WOOOOW, drugie wrażenie na oliwę WOOOOOOW! Mamy wszyscy w domu efekt WOOOW

Więcej z "Oliwa z oliwek"

Zgłoś problem
Ta witryna używa plików cookie. Kontynuując jej przeglądanie, wyrażasz zgodę na używanie przez nas tych plików. Polityka prywatności