







Fasola Gigantes plaki w sosie z aromatycznymi ziołami.
Pyszna przekąska gotowa do jedzenia.
![]()
![]()
![]()
SKŁADNIKI:FASOLA, WODA, OLEJ SOJOWY, POMIDORY, PASTA POMIDOROWA
CEBULA, SÓL, PIETRUSZKA, KOPEREK, PAPRYKA, PIEPRZ CZARNY,
ANTYOKSYKANT: WODOROSIARCZAN POTASU
Wartości odżywcze w 100g produktu:
| ENERGIA | 590kj/142kcal |
| TŁUSZCZ | 6,7G |
| W TYM NASYCONY | 1G |
| WĘGLOWODANY | 10,8G |
| W TYM CUKIER | 3G |
| BŁONNIK | 7G |
| BIAŁKO | 6G |
| SÓL | 1,3G |

Bardzo dobra fasola
Bardzo dobra fasola. Zjedzona na zimno i mimo tego wysmienita, nie jest twarda, dobrze przyprawiona w dobrym sosie.
Dobra na górskie wędrówki
Świetna konserwa na górskie wędrówki. Daje dużo energii. Bardzo dobrze doprawiona i sycąca. Nie ma potrzeby podgrzewać, można jeść na zimno. Podgrzana smakuje jeszcze lepiej!