Pasta z zielonych oliwek Chalkidiki, ręcznie zbieranych, produkt 100% naturalny bez dodatków i konserwantów.
Idealna do: makaronów, sałatek, chleba, sosów.
Składniki: oliwki zielone Chalkidiki, extra virgin oliwa z oliwek, sól morska, przyprawy naturalne.
Produkt o wysokiej wartości odżywczej.
Pasta powstaje z obranych oliwek, skórka jest usuwana pod ciśnieniem mechanicznym, dzięki czemu pozostaje jedynie czystym produktem z miąższu oliwki.
Oliwki zielone, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i aromatyczne zioła. Idealne źródło witaminy A, wapnia, fosforu, żelaza, magnezu i sodu.
Bogaty smak oliwek, z połączeniem oliwy z oliwek extra virgin i aromatycznych ziół czyni z niej jedno z najlepszych dań.
Dobrze komponuje się z potrawami dla smakoszy, na pieczywie tostowym, sałatce, makaronie, sosie pomidorowym, fasoli, serach, mięsie, rybach i nie brakuje im żadnej potrawy z kuchni śródziemnomorskiej.
Wartości odżywcze w 30 g: ENERGIA 7 g, TŁUSZCZ 1 g W TYM NASYCONE 0 g, CHOLESTEROL 0 mg, SÓD 300 mg, WĘGLOWODANY 2 g, BŁONNIK 1 g, CUKIER 0 g, BIAŁKO 0 g.
BARDZO DOBRA PASTA
BARDZO DOBRA PASTA
Super
Jedna z najlepszych past, uwielbiam dodać parę łyżek do sałatki.
Idealna do makaronu
Polecam, idealna pasta do makaronów.