Sos z czerwonej papryki prosto z Grecji, pasteryzowany i bez konserwantów, idealny do mięs, makaronów, sałatek, pizz czy jako dip do pieczywa, wzbogacający potrawy o intensywny, naturalny smak papryki.
Sos z czerwonej papryki
Składniki: czerwona papryka, cukier, sól.
Bez dodatku konserwantów.
Wartości odżywcze w 100G produktu: Energia 174 kj/ 31 kcal, tłuszcz 0,6g w tym nasycone 0,1g, węglowodany 7,9g w tym cukier 4,3g, białko 1g, sól 0,36g.
Ten pyszny sos z czerwonej papryki to autentyczny grecki przysmak, który powstał z pasji do naturalnych, zdrowych składników. Pasteryzowany i wolny od konserwantów, zachowuje pełnię smaku świeżych papryk, tworząc wyjątkową kompozycję, którą można wykorzystać na wiele sposobów.
Idealnie sprawdzi się jako dodatek do mięs, grillowanych warzyw, makaronów, czy jako dip do pieczywa. Możesz również wzbogacić nim sałatki, pizze lub kanapki, a także jako sos do tradycyjnych dań greckich, takich jak souvlaki czy moussaka. Dzięki swojemu intensywnemu smakowi, doskonale podkreśli charakter każdej potrawy, wnosząc odrobinę śródziemnomorskiej pasji na Twój stół.