ZBIÓR GRUDZIEŃ 2022
Wioska produkcyjna: Chomatero - N.Koroni 24 004- wysokość 150m n.p.m. "Tylko to co najlepsze, jest tego warte...!!!"
Produkt z Grecji. Butelkowanie w ciągu 2 godzin od zbioru. Jakość Premium. Edycja limitowana.
Hellenic Organic Food oferuje wyłącznie oliwę z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia z jednej odmiany po dokładnej kontroli na polu i starannej selekcji owoców według surowych kryteriów jakości. Nasze powiedzenie "tylko najlepsze jest tego warte" sprawia, że szukamy drobnych ulepszeń na każdym etapie procesu. Każdego dnia z ufnością podchodzimy do naszej historii, ulepszając praktyki z przeszłości, a jednocześnie podążając za aktualnymi danymi. Staramy się wprowadzać innowacje i oferować nowe produkty na rynku. Doświadczenie tak wielu lat z pokolenia na pokolenie i pochodzenie naszych przodków z ziemi, słynnej małej wioski w sercu prowincji Koroni, ze specjalnym mikroklimatem, który łączy morską bryzę, bryzę otaczających ją gór i wielkie słońce, w rezultacie produkuje najlepszą oliwę z oliwek na świecie. To skłoniło nas do umieszczenia w ładnej ciemnej butelce surowej oliwy z oliwek, w ciągu dwóch godzin po zebraniu, jak tylko wyjdzie z przekładki, aby uwięzić jak najwięcej aromatu i smaku w butelce.
Polecam :)))
Oliwa, która nie piecze w gardło i ma łagodny smak :)))
Oliwa z górnej półki
Taką oliwę chce się pić, jeść i dodawać do wszystkiego. Absolutnie nie nadaje się do smażenia - a to tylko dlatego, że jest to profanacja tak wyśmienitej oliwy.
WOOOOW
Jednak czas w jakim przetwarzane są oliwki na oliwę ma duuuuże znaczenie. Tutaj można to poczuć najlepiej! Pierwsze wrażenie WOOOOW, drugie wrażenie na oliwę WOOOOOOW! Mamy wszyscy w domu efekt WOOOW