Ręcznie robiona lekka baklava śródziemnomorska z miodem, pistacjami i migdałami.
Mediterranean Light Baklava with honey, pistachio, almond. Handmade.
Składniki: mąka pszenna (gluten), glukoza, cukier, uwodornione oleje roślinne (olej palmowy, olej słonecznikowy), pistacje z wyspy Egina (6,7%), migdały (2%), miód (1%), cynamon, goździki, kwas: kwas cytrynowy, substancja wypełniająca: wodorowęglan sodu, difosforany disodowe, skrobia kukurydziana, środek konserwujący: sorbinian potasu, kolor: beta-karoten.
Zawiera: pszenicę, orki (migdały i pistacje).
Może zawierać: mleko, soję, sezam i inne orzechy (orzechy włoskie, orzechy laskowe).
Ingredients: Wheat flour (gluten), glucose, sugar, hydrogenated vegetable oils (palm oil, sunflower oil), pistachios from Aegina island (6,7%), almond (2%), honey (1%), cinnamon, cloves, acid: citric acid, bulking agent: sodium bicarbonate, disodium diphosphates, corn starch, preservative: potassium sorbate, colour: beta-carotene.
Contains: wheat, treenuts (almonds & pistachio nuts).
May contain: milk, soy, sesame and other nuts (walnuts, hazelnuts).