Kiełbaski z mięsa Bawolego i Wieprzowego z dodatkiem pysznej Mozzarelli
Greckie kiełbaski z mięsa bawolego i wieprzowego z dodatkiem pikantnej papryki to intensywne i aromatyczne połączenie smaków. Kiełbaski te są wykonane z starannie dobranych kawałków mięsa bawolego i wieprzowego, które nadają im intensywności i soczystości. Dodatek pikantnej papryki nadaje im pikanterii i ożywia smak, dostarczając przyjemnego ognistego akcentu. Kiedy są grillowane lub smażone, kiełbaski zyskują apetyczną złocistą skórkę na zewnątrz, a w środku zachowują soczystość i bogactwo smaku. Te greckie kiełbaski są doskonałe dla osób, które preferują intensywne i pikantne smaki oraz dla tych, którzy szukają nowych doznań kulinarnych.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia | 1252Kj/302Kcal |
Tłuszcz | 25g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 12g |
Węglowodany | 0,6g |
w tym cukry | 0,4g |
Białko | 20g |
Sól | 2,3g |
Przechowywać w temperaturze 0-4°C
Po otwarciu spożyć w ciągu 2 do 4 dni
Składniki: Mięso Bawole, Mięso wieprzowe, ser mozzarella, sól, cebula, przyprawy, dekstroza, syrop glukozowy, polifosforany, papryka, masa czosnkowa, kwasek cytrynowy, kwas askorbinowy, azotan sodu, jelita wieprzowe, cukier