



Kiełbaski z mięsa Bawolego i Wieprzowego z dodatkiem pikantnej papryki.
![]()
![]()
![]()
![]()
Greckie kiełbaski z mięsa bawolego i wieprzowego z dodatkiem pikantnej papryki to intensywne i aromatyczne połączenie smaków. Kiełbaski te są wykonane z starannie dobranych kawałków mięsa bawolego i wieprzowego, które nadają im intensywności i soczystości. Dodatek pikantnej papryki nadaje im pikanterii i ożywia smak, dostarczając przyjemnego ognistego akcentu. Kiedy są grillowane lub smażone, kiełbaski zyskują apetyczną złocistą skórkę na zewnątrz, a w środku zachowują soczystość i bogactwo smaku. Te greckie kiełbaski są doskonałe dla osób, które preferują intensywne i pikantne smaki oraz dla tych, którzy szukają nowych doznań kulinarnych.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
| Energia | 1118Kj/270Kcal |
| Tłuszcz | 22g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 13g |
| Węglowodany | 0,5g |
| w tym cukry | 0,5g |
| Białko | 18g |
| Sól | 1,6g |
Przechowywać w temperaturze 0-4°C
Po otwarciu spożyć w ciągu 2 do 4 dni
Składniki: Mięso Bawole, Mięso wieprzowe, sól, cebula, przyprawy, dekstroza, syrop glukozowy, polifosforany, papryka, masa czosnkowa, kwasek cytrynowy, kwas askorbinowy, azotan sodu, jelita wieprzowe, cukier
