Greckie Przysmaki
Logotyp Uni Europejskiej
Nabiał sery i jogurty / Producent: Stathori

Ser Mikrasiatiko z zieloną papryką 130 g

(0 opinii)

MIKRASIATIKO to biały ser kozi z dodatkiem bardzo małej ilości mleka owczego. Typowy produkt wytwarzany ręcznie, niewielkich rozmiarów, który można spożywać w takiej postaci lub zapiekać w piekarniku. Zgodnie z tradycją naszych przodków z Azji Mniejszej, MIKRASIATIKO jest wytwarzany z miłością i troską, z której byliby dumni nasi przodkowie. Łącząc niepowtarzalny smak zielonego pieprzu z dawnymi smakami kuchni konstantynopolitańskiej, MIKRASIATIKO zajmuje zaszczytne miejsce na naszym codziennym stole.

17,99 zł
Sprawdź historię ceny

Opis

Produkt greckiProdukt 100% naturalnyProdukt bez konserwantówProdukt bez dodatku eProdukt bez dodatku cukruBez GMOProdukt w plastikowym opakowaniu

MIKRASIATIKO to biały ser kozi z dodatkiem bardzo małej ilości mleka owczego. Typowy produkt wytwarzany ręcznie, niewielkich rozmiarów, który można spożywać w takiej postaci lub zapiekać w piekarniku. Zgodnie z tradycją naszych przodków z Azji Mniejszej, MIKRASIATIKO jest wytwarzany z miłością i troską, z której byliby dumni nasi przodkowie. Łącząc niepowtarzalny smak zielonego pieprzu z dawnymi smakami kuchni konstantynopolitańskiej, MIKRASIATIKO zajmuje zaszczytne miejsce na naszym codziennym stole.

Co to są sery rzemieślnicze?

Sery rzemieślnicze to sery, które są produkowane przez rzemieślników serowych, zazwyczaj w małych ilościach i według tradycyjnych receptur. Sery rzemieślnicze są wytwarzane z naturalnych składników, bez użycia sztucznych dodatków, i ręcznie formowane i pakowane. Dzięki temu są bardzo smaczne i aromatyczne, a także zawierają cenne składniki odżywcze. Sery rzemieślnicze są dostępne w wielu odmianach, różniących się smakiem, zapachem i konsystencją, w zależności od rodzaju mleka, z jakiego są produkowane i metod wytwarzania.

Dlaczego warto kupić sery rzemieślnicze?

Kupowanie serów rzemieślniczych ma wiele korzyści.

Po pierwsze, są one wytwarzane z naturalnych składników, bez użycia sztucznych dodatków, dzięki czemu są bardziej zdrowe i smaczne.

Po drugie, są produkowane przez rzemieślników serowych, którzy dbają o jakość i smak sera, co sprawia, że są one bardzo aromatyczne i wyraziste.

Po trzecie, sery rzemieślnicze są dostępne w wielu różnych odmianach, co pozwala na poznanie różnorodnych smaków i aromatów.

Po czwarte, kupując sery rzemieślnicze, wspierasz lokalnych producentów i dbasz o zrównoważony rozwój gospodarczy. Warto więc rozważyć zakup serów rzemieślniczych, aby cieszyć się ich smakiem i jakości

Składniki:
pasteryzowane mleko owcze i kozie, papryka (3%), sól, kultury bakterii, podpuszczka

Tłuszcz w suchej masie 43%, maksymalna zawartość wody 56%.

Energia 1128kJ/271kcal
Tłuszcz 22g
w tym nasycone 14g
Węglowodany 0,7g
w tym cukier 0g
Białko 16,5g
Sól 2,2g

zawsze świeży nabiał

Czy ten opis był pomocny?

Szczegóły

Waga
130g
Opakowanie
Vacuum
Region pochodzenia
Chalkidiki
Rodzaj sera
Mieszany
Typ sera
Twardy
Kod produktu
SER-MIK-STA-130-ZIE-PAP
Producent
Stathori
EAN
5206291000469

Opinie

5
04
03
02
01
0

Więcej z "Nabiał sery i jogurty"

Ser Graviera z Naxos 3KG
Ser Kefalotiri z Naxos 3 kg
Ser Halloumi 800g
Ser Halloumi 180 g
Ser Kozi Tempi BIO w zalewie 400 g
Zgłoś problem