Papryczki czerwone nadziewane serem.
Czerwona papryka, słodka z lekkim pikantnym posmakiem, wypełniona bogatym w smaku delikatnie kremowym serkiem.
Efektowny, smakowity produkt, przychodzi ozdobić świąteczny stół, ale nie tylko, bo doskonale towarzyszy najlepszym winom!
Można stosować jako nadzienie do burgerów. Doskonałe uzupełnienie dań z ryb wędzonych.
Stanowi doskonałe meze do tsipouro, ouzo lub piwa.
Skład: olej słonecznikowy, (papryka 50% w masie suszu), farsz mieszanka serowa (50% w masie suszu), obrzęk (woda, odtłuszczone mleko krowie w proszku, białka mleka, sól, podpuszczka, emulgator E471, kultury jogurtu), ser feta, cukier, przyprawy, regulator kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, substancja wiążąca: chlorek wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, benzoesan sodu, stabilizator: guma ksantanowa.
Wartości odżywcze w 100 g produktu: Energia 774 kJ/ 187 kcal, Tłuszcz 15,7 g w tym nasycone 4,9 g, Węglowodany 6 g w tym cukry 3,6 g,
Błonnik 1,5 g, Białko 5,5 g, Sól 3,5 g.