

Ta witryna używa plików cookie. Kontynuując jej przeglądanie, wyrażasz zgodę na używanie przez nas tych plików. Dowiedz się więcej tutaj
Pyszne zielone oliwki odmiana Chalkidiki (pikantne), marynowane w ziołach i papryce, bez pestek.
Idealne do sałatek lub jako przekąska.
Smaczne zielone oliwki bez pestek w delikatnie ostrej marynacie, to doskonały przysmak dla osób uwielbiających wyraziste smaki. Odmiana oliwek Chalkidiki, charakteryzuje się znakomitym aromatem oraz wyrazistym zielonym kolorem. Cały sekret tkwi w procesie ich przygotowywania. Po zebraniu najpierw przechowywane są w solance. Następnie dojrzałe oliwki marynowane są w doskonale skomponowanej mieszance ziół oraz czosnku z dodatkiem ostrej papryki. Ten proces sprawia, że oliwki mają wyjątkowy i niepowtarzalny smak oraz zapach.
Zielone, pikantne oliwki nadają się zarówno jako przystawka do dobrego wina lub jako dodatek do sałatek, serów, sosów, makaronów, a nawet pizzy. Delikatnie pikantny smak nadaje im wyrazistości. Dodatkowo oliwki są drylowane co ułatwia ich serwowanie oraz przygotowanie potraw z ich użyciem. Opakowanie próżniowe sprawia, że na długo pozostają świeże i pyszne.
Oliwki Chalkidiki to naturalny produkt najwyższej jakości, bez dodatku konserwantów.
Jestem zaskoczona jak moje dzieci pokochały pikantne oliwki. Jedno opakowanie to idealna ilość do greckiej sałatki. Bardzo polecam
Zaktualizuj swoją przeglądarkę, aby poprawnie wyświetlić tę stronę. Zaktualizuj przeglądarkę już teraz