Ta witryna używa plików cookie. Kontynuując jej przeglądanie, wyrażasz zgodę na używanie przez nas tych plików. Dowiedz się więcej tutaj
×
Semi-hard chees, with a consistent texture and light yellow color. Made only from sheep’s and goat’s milk and thus characterized by a rich aroma and a unique flavor. This cheese ages for at least three months before packaging. Lesvos island is one of the three regions of Greece where Kasseri P.D.O. production is exclusively permitted.
Indeks
Stan:
Nowy produkt
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Cena
120,00 zł
/ 4 kg
check
Na magazynie
Cena
9,99 zł
/ 100 g
Dostępne wkrótce
Cena
8,90 zł
/ 360 g
Dostępne wkrótce
Cena
6,99 zł
/ 40 g
Dostępne wkrótce
Cena
16,90 zł
/ 1 kg
Dostępne wkrótce
Cena
12,90 zł
/ 650g
check
Na magazynie
Cena
6,99 zł
/ 100 g
check
Na magazynie
Cena
18,99 zł
/ 400g
check
Na magazynie
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Cena
39,99 zł
/ 400g
check
Na magazynie
Cena
29,99 zł
check
Na magazynie
Cena
44,99 zł
/ 400g
check
Na magazynie
Cena
39,99 zł
/ 400g
check
Na magazynie
Cena
23,99 zł
/ 300 g
check
Na magazynie
Cena
23,00 zł
check
Na magazynie
Cena
129,00 zł
/ 1 kg
check
Na magazynie
Cena
11,99 zł
check
Na magazynie
Cena
89,00 zł
check
Na magazynie
Cena
11,99 zł
/ 200 g
check
Na magazynie
Cena
139,00 zł
/ 2,5 kg
check
Na magazynie
Cena
36,00 zł
check
Na magazynie
Cena
20,00 zł
Dostępny produkt z innymi opcjami
Cena
33,00 zł
Dostępny produkt z innymi opcjami
Cena
27,99 zł
/ 400g
check
Na magazynie
Cena
240,00 zł
/ 2,6-3 kg
check
Na magazynie
Grecki ser Kasseri z pasteryzowanego owczego i koziego mleka. Pochodzenie: Grecja, wyspa Lesbos
keyboard_arrow_up